Intensiv Dynamisk Korttids Psykoterapi

Canadieren Habib Davanloo's mangeårige arbejde med psykodynamisk terapi har givet en dybere forståelse af det ubevidste og de dynamiske kræfters indflydelse på vores liv.

 

 

Intensiv  Dynamisk Korttids Psykoterapi 

 

ISTDP efter den engelske betegnelse: Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy er en meget effektiv form for psykodynamisk terapi. Metoden er siden 60'erne udviklet af Professor Habib Davanloo M.D. McGill ved Universitet i Montreal, Canada og Montreal General Hospital.

Metoden er udviklet på baggrund af audiovisuel dokumentation og empirisk forskning.

 

Resultatet af Davanloo's arbejde har i væsentlig grad revideret opfattelsen af metapsykologien for det ubevidste. Det har givet en dybere forståelse af de ubevidste strukturer og dynamiske kræfter, og den betydning disse kræfter har i vores liv.

Davanloo har udviklet denne metode til hurtig og direkte adgang til den psykopatologiske organisation i det ubevidste og dermed mulighed for at skabe bevægelighed i karakterstrukturen.

 

Målet for ISTDP

Målet med ISTDP er en gennemgribende karakterologisk forandring, således at klienten bliver symptomfri, kan regulere sine følelser og frigøre den menneskelige evne til intimitet og nærhed.

 

læs mere på vores hjemmeside www.ISTDP.dk