Kontakt


Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig. Jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


E-mail

info@lisa-jeremiassen.dk

Telefon

30 24 72 14


Send en besked

  Referencer

  “Lisa har hjulpet mig til en dybere egen forståelse, nysgerrighed og kærlighed. Med hjælp fra hende har jeg set mine forsvar i øjnene og fundet både ro og power. Tak for partnerskab og inspiration. Du har været en uvurderlig støtte og øjenåbner.”

  “Da jeg startede i terapi hos Lisa, led jeg af en frygtelig jalousi og følte mig fuldstændig i kulkælderen, jeg følte mig forkert og uduelig. Efter terapiforløbet havde jeg langt større selvværd, jeg var glad for mit liv, havde meget mere energi og klar til at være i et parforhold hvor jeg føler mig ligeværdig og uden jalousi.”

  “Da jeg startede i terapi hos Lisa var jeg deprimeret og havde selvmordstanker. Terapien har hjulpet mig til at få lyst og energi til livet. Jeg har opnået mere ro og har ikke længere tankemylder. Jeg har mere gå på mod, og jeg har fået et meget bedre forhold til min datter.”

  “Terapien hos Lisa er så effektiv at jeg mærkede forandringen allerede dagen efter en session. Det kræver mod og arbejde at åbne op for de dybereliggende følelser, men sammen med Lisa føler jeg mig tryg. Jeg har opnået succes og en meget høj livskvalitet, fordi terapien har gjort mig hel.”

  “Til at starte med talte vi om min panikangst, symptomerne var at jeg svedte, havde hjertebanken der føles som om hjertet sad fast i halsen. Jeg havde panik, kunne ikke tænke, kun tanken om at trække vejret dybt var der plads til. Jeg var bange for mørke og kunne ikke sove alene på mit værelse, og jeg var ind i mellem angst for at dø.

  Efter samtaleforløbet hos Lisa har jeg det rigtig godt. Jeg er blevet mere åben i forhold til andre mennesker og skjuler ikke længere mine problemer for alt og alle. Det viste sig at min mormor godt vidste at der var noget, men ikke hvad. Hun blev virkelig glad for, at jeg fortalte hende om det, hun siger, at nu kan hun bedre hjælpe mig. Hos Lisa har jeg fået noget jeg kunne øve mig på, det har jeg savnet, at der var noget jeg selv kunne gøre.
  Jeg har også valgt at tale med min klasselærer om min angst og sociale problemer, så nu føler jeg mig mere tryg på skolen, også i de andre timer. Derfor er der overskud til at være mere social i skolen og generelt i mit liv. Nu kan jeg nå at sige noget til de andre, og være med i samtalen, før den er drejet over i noget andet. Jeg er også blevet bedre til at koncentrere mig i timerne og til at turde svare på spørgsmål fra læreren.

  Jeg har fået mere energi, er ikke så træt når jeg kommer hjem fra skole. Mine sanser er skærpet, jeg ser tydeligere og dufter ting. Jeg føler mig glad. Jeg har aldrig i mit liv har været så glad, jeg vidste ikke, at man kan være så glad. Tænk at der skulle gå så mange år. Det er gået så stærkt med min udvikling, og det er næsten ikke til at tro.